haberkartali.net

İsmail Ünal: “Futbolu bilenler yönetecek”

14 Ekim 2019 - 10:25
Beşiktaş başkan adayı İsmail Ünal, 20 Ekim'e ertelenen seçim öncesi Beşiktaşlı Sporcular Sosyal Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek hedeflerinden bahsetti.

Beşiktaş’ta çoğunluk sağlanamadığı için 20 Ekim’e ertelenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi başkan adaylarının ikna turu başladı. Geçtiğimiz günlerde sessizliğiyle dikkat çeken İsmail Ünal, Beşiktaşlı Sporcular Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek bu sessizliğine son verdi.

“Futbolu bilenler yönetecek”

Ünal, mevcut borçları ancak futbolun içinden gelenlerin bitirebileceğine vurgu yaparak “Beşiktaş’ın iç yapısını iyi bilen, borçları azaltmak için üretken olabilecek bir yönetim şeklinin benimsenmesi gerekmektedir. Eski efsane futbolcular bu işin uzmanı olarak devreye girerse bundan sonra menajer oyunları, pahalı ve yanlış transferler biter. Altyapıdan yetişen oyuncuları hem A takıma yükseltmek hem de satarak kulübe gelir sağlanmak açısından bunlar hayati değerdedir. Beşiktaş, bunlar yapıldığı takdirde kurtulur” ifadelerini kullandı.

2002-2004 yılları arasında Beşiktaş yöneticiliği yapan İsmail Ünal, sonrasında iki dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığını yürütmüştü.

Haber Kaynağı: Star

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.