haberkartali.net

İstanbul maratonu başlıyor

03 Mart 2021 - 11:18
Tam 31 gün boyunca İstanbul dışına çıkmayacak olan Beşiktaş bu süreçte Gaziantep, Fenerbahçe ve Alanya'yı konuk edecek.

Yeni Malatya engelini de 1-0’la geçen Siyah-Beyazlılar şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraja giriyor. Üstelik Kara Kartal bu yoğun fikstürde oldukça avantajlı. Beşiktaş; Gaziantep, Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Alanya ile oynadığı karşılaşmalarda İstanbul dışına çıkmayacak. Gaziantep, Fenerbahçe ve Alanya’yı, Vodafone Park’ta ağırlayacak olan Siyah-Beyazlı ekip, Başakşehir ve Kasımpaşa deplasmanlarına gitse de İstanbul’da kalacak.

Başakşehir’le üst üste 2 maç

Tam 31 gün boyunca şehir dışına çıkmayacak olan Kara Kartal bu süreçte çok kritik maçlar oynayacak. TFF, ligde 34. haftaya kadar olan fikstürü açıklarken, Türkiye Kupası’ndaki yarı final programı da duyuruldu. Buna göre Beşiktaş önce 12 Mart’ta ligde, 16 Mart’ta kupada Başakşehir’le kozlarını paylaşacak, ardından 21 Mart’ta ligde Fenerbahçe derbisine çıkacak. Sergen Yalçın ve öğrencilerinin tek hedefi bu zorlu virajı kayıpsız dönmek.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.