haberkartali.net

“İstifa mı kaçmak mı?”

25 Eylül 2019 - 9:27
Fikret Orman, Beşiktaş’ın Süleyman Seba’dan beri hem en başarılı hem de en başarısız başkanı olmayı başardı.

Fikret Orman, Beşiktaş’ın Süleyman Seba’dan beri hem en başarılı hem de en başarısız başkanı olmayı başardı. Feda sezonu ile başlayıp üst üste iki şampiyonluk üzerine Şampiyonlar Ligi grubundan namağlup lider olarak çıkılan süreç, Beşiktaş tarihinin Süleyman Seba’dan sonraki en başarılı dönemiydi. Fikret Orman bu tarihi başarının kimlerle ve nasıl geldiği konusunda hatalı muhasebe yaptı ve yol arkadaşları ile çalışma metodunu değiştirerek çok büyük bir hata yaptı. Üst üste şampiyonluk yıllarından sonra ortaya çıkan başarının pastasında emeği olanlar yerine hiçbir emeği olmayıp pastadan nemalanma niyetiyle kulüp yönetimine adeta sızanlar büyük düşüşün mimarları.

 

Gol yollarındaki Demba Ba-Mario Gomez-Cenk Tosun-Aboubakar, gol yememe konusunda Fabri-Marcelo- Pepe-Tosiç doğru yolundaki sürdürülebilir başarı metodunu ilk önce Şenol Güneş’i itibarsızlaştırarak sekteye uğrattılar. Orman’ın en büyük başarısı olan Cenk gibi bedavaya alınıp dünyanın parasına satılan oyunculardan gelen paranın Beşiktaş kalitesinin gerisindeki oyunculara yatırılması ve oyuncu maaşlarının ödenememesi büyük bir başarısızlık oldu. Ben istifadan önce taraftarın , “Paralar nerede?” sorusunun cevabını bekliyorum. Atla deve değil, “Şu kadar borçla aldık, şu kadar maaş ödedik vs” diye kamuoyu aydınlatılmalı. Yoksa bu istifa değil, kaçmak olur!

Haber Kaynağı: Ali Ece - Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.