haberkartali.net

Jackson Muleka kararı verildi

21 Ekim 2022 - 13:06
Weghorst’un yerine en uçta Demokratik Kongolu futbolcuya görev verecek olan İsmael, Cenk Tosun’u da kanatta oynatacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, sakatlığı bulunan Wout Weghorst’un yerine Hatayspor karşısında Jackson Muleka’yı mı yoksa Cenk Tosun’u mu santrfor oynatacağı konusundaki kararını verdi.

Ismael, tercihini Demokratik Kongolu futbolcudan yana kullanırken, Cenk’in kanatta görev alması bekleniyor. Beşiktaş kariyerinde ilk kez santrfor mevkisinde oynayacak olan Muleka, daha önce siyah beyazlı formayla çıktığı 8 maçın 6’sında sağ, 4’ünde sol kanatta forma giydi.

KASIMPAŞA’DA 12 GOL ATMIŞTI

Kanatta oynamasına karşın 4 gol atmayı başaran Muleka’nın istatistikleri de santrforda daha başarılı olduğunu gösteriyor. 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık oynadığı Kasımpaşa’da santrfor mevkisinde görev yapmış ve 14 maçta 12 gol atmıştı. Muleka, en uçta oynadığı zaman kendisini daha rahat hissettiğini de sık sık dile getiriyor.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.