haberkartali.net

Jeremain Lens takımda kalıyor

23 Ocak 2020 - 8:01
Feyenoord, Lens’e 6 ay için 550 bin avro önerdi. Yıldız oyuncu, “Kulübüm ile görüşün maaşımın geri kalan kısmını onlar ödesin” dedi.

Jeremain Lens ayrılmamakta kararlı. Daha önce Katar’dan gelen teklifleri geri çeviren Hollandalı oyuncu bu kez de Feyenoord’un teklifini kabul etmedi. Hollanda temsilcisi, yıldız oyuncuyu kiralamak adına Beşiktaş ile el sıkışsa da Lens’le anlaşamadı. Feyenoord 6 ay için tecrübeli kanat oyuncusuna 550 bin avro önerdi. 32 yaşındaki oyuncu ise “Kulübüm ile görüşün, maaşımın geri kalan kısmını onlar ödesin” dedi. Feyenoord bu öneriyi Kara Kartal’a iletti ancak olumlu yanıt alamadı. Deneyimli futbolcu, Siyah-Beyazlılar’dan senelik 2.3 milyon avro garanti ücret alıyor.

‘Beşiktaş’ta kalmak istedi’

Transfer görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığını Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat da açıkladı. Lens’i, Türkiye’ye getiren ilk adam olan Hollandalı çalıştırıcı, “Onu istedim ancak o Beşiktaş’ta kalmak istediğini söyledi. Kulübü ile 2.5 yıl daha sözleşmesi var. Taraftarımız merak etmesin zaman dolmadan birini bulacağız” dedi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.