haberkartali.net

Josef, Antalyaspor maçına yetişiyor

15 Eylül 2020 - 10:30
Roco’dan boşalan yabancı kontenjanı hakkını Montero’da kullanmayan yönetim, Brezilyalı Josef'in lisansını çıkaracak.

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’yle yolları ayırmasının ardından önceki gün özel jetle İstanbul’a getirilen Josef de Souza, dün sağlık kontrollerinden geçirildi. Herhangi bir problemi tespit edilmeyen 31 yaşındaki ön liberoyla atılan resmi imzaların açıklanması bekleniyor. Beşiktaş ile 1+1 yıllığına el sıkışan ve 1.5 milyon avro maaş alacağı öğrenilen tecrübeli futbolcu, cumartesi günkü Antalyaspor karşılaşmasında kadroda olacak.

Önce bireysel sonra takımla

Takımın izinli olması sebebiyle bireysel çalışmalara bugün, ekiple hazırlıklara da yarın başlayacak olan Sambacı’nın eksiklerini tamamlayıp cumartesi günü Vodafone Park’ta oynanacak mücadelenin ilk 11’inde olmasa bile yedek kulübesinde olacağı düşünülüyor. Enzo Roco’dan boşalan 1 kişilik yabancı oyuncu kontenjanını bir diğer yeni transfer Montero’da kullanmayan yönetim, listeye Josef’in adını yazıp ilk olarak TFF’den son takviyesinin lisansını çıkaracak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.