haberkartali.net

Josef de Souza’nın geliş tarihi belli oldu

12 Eylül 2020 - 10:15
Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza Beşiktaş ile sözleşme imzalamak için Pazartesi günü Türkiye'ye gelecek.

Her konuda anlaşma sağlanan Josef de Souza’ya pazartesi imza attırmayı planlayan Beşiktaş, Davide Santon için de çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Brezilyalı orta saha oyuncusunun pazartesi günü yöneticilerle son kez görüştükten sonra, kendisini 1+1 yıllığına Beşiktaşlı yapan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Diğer taraftan sağ bek arayışını sürdüren siyah beyazlılar, Nazım Sangare için Antalyaspor’un 2 milyon Euro bonservis ücreti istemesi üzerine rotayı tekrar İtalya’ya çevirdi.

Roma’da forma giyen Davide Santon’u satın alma opsiyonlu olarak kiralama kararı alan Beşiktaş yönetimi, İtalyan kulübü ile görüşmelere yeniden başladı. Transfer çalışmalarını yürüten yönetim kurulu üyeleri Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları’nın 1-2 gün içinde bir sonuca varması bekleniyor.

Santon’la daha önceden anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Roma yönetimini de ikna ederse, 29 yaşındaki futbolcu hafta içinde İstanbul’a gelip takıma katılacak

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.