haberkartali.net

Josef: “Şampiyonluğa inanıyoruz”

14 Mart 2021 - 13:49
Başakşehir'i 3-2 yenerek şampiyonluk yarışında kayıp yaşamayan Beşiktaş'ta takımın üçüncü golünü atan Josef de Souza, Brezilya basınına konuştu.

Brezilya basınına konuşan Josef de Souza, “Böyle gol attığım için çok mutluyum. Takım olarak şampiyonluğa inanıyoruz.” dedi.

“Uol.com.br”a açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, “Bu tarz maçların önemi çok büyük. Böyle bir maçta gol atmak her oyuncunun kariyerine damga vuracak bir olay ve ben gol attığım için çok mutluyum” dedi. Josef de Souza, şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarının da altını çizdi ve şunları söyledi:

Kendimize güveniyoruz

“Şampiyonluğa inanıyoruz. Tüm maçlar bu yolda belirleyici olacak. Harika rakiplerimiz var ama takım olarak şampiyonluğu istiyor ve bu yolda kendimize güveniyoruz. Ancak hedefe ulaşmak için kalan haftalarda daha çok çalışmaya devam edeceğiz.”

Start verildi

Beşiktaş, ara vermeden Başakşehir ile kupada oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kartal’dan 2’de 2

Başakşehir’i mağlup eden Beşiktaş, ligde üst üste 6. galibiyetini aldı. Siyah Beyazlılar, bu 6 maçta 13 gol atarken kalesinde ise yalnızca 3 gol gördü. Welinton’un da gol atmasıyla takımda skor üreten oyuncu sayısı da 20 oldu.

“GAL” modası

Beşiktaş’ta Metin-Ali-Feyyaz’dan (MAF) sonra şimdi Ghezzal-Aboubakar-Larin (GAL) moda oldu. Taraftarlar Başakşehir maçından sonraki sevinci MAF’ın sevincine benzetti.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.