haberkartali.net

Kaan Ayhan ve Koray Günter sesleri yükseliyor

24 Haziran 2022 - 12:05
Siyah-beyazlılar, yerli futbolcular için devrede. İddiaya göre, siyah-beyazlıların hedefinde Kaan Ayhan ve Koray Günter bulunuyor.

Beşiktaş, Domagoj Vida’nın takımdan ayrılmasının ardından stoper pozisyonu için Romain Saiss’i transfer etti. Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonda şampiyonluk isteyen siyah-beyazlılar, yerli transfere yönelecek. Beşiktaş’ın listesindeki iki yerli ortaya çıktı.

Bütçeye uygun isim aranıyor

Abdülkerim Bardakçı transferinde masadaki rakiplerle maddi anlamda yarışa girmek istemeyen ve bütçeye uygun bir isim arayan siyah-beyazlılar, golcü transferini bitirdikten sonra stoper bölgesine daha fazla vakit ayıracak.

8+3 nedeniyle yakın temas sürüyor

Mevcut kadrosunda genç oyuncu Serdar Saatçı’yı da bulunduran fakat tecrübeli bir yerli stopere öncelik veren Beşiktaş, 8+3 kuralı çerçevesinde Türk oyuncuları daha çok savunmada kullanmak istiyor. Bu nedenle yerli stoper arayan siyah-beyazlılar, yurt dışındaki Türk oyuncularla da yakından ilgileniyor.

Kaan Ayhan ve Koray Günter listede

İtalya’da Sassuolo forması giyen milli oyuncu Kaan Ayhan‘ı uzun süredir liste başında tutan yönetimin, Verona’da top koşturan Koray Günter‘i de koşulların oluşması halinde kadroya katabileceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.