haberkartali.net

Kalinic ile pazarlıklar devam ediyor

27 Eylül 2020 - 9:49
Atletico Madrid'den ayrılması an meselesi olan Nikola Kalinic, uzun süredir Beşiktaş ile pazarlık yapıyor. Beşiktaş'ın son teklifi 2 milyon 750 bin avro.

İmza parası alamadığı için 3 milyon avro isteyen 32 yaşındaki futbolcudan da 250 bin avro indirim yapması istendi. Düğüm birkaç gün içerisinde çözülecek.

Aboubakar’dan sonra Nikola Kalinic‘i de kadrosuna katıp forvet transferini bitirmeyi planlayan Beşiktaş, Hırvat yıldızı ikna etmek için yoğun çaba harcıyor. Taraflar bonuslarla birlikte ilk etapta 2.5 milyon avroya anlaşırken, 32 yaşındaki futbolcu son anda imza parasıyla birlikte 3 milyon avro talep etmişti. Bunun üzerine Kartal, imkânlarını zorlayarak golcü oyuncuya önerdiği rakama 250 bin avro zam yaparak, 2 milyon 750 bin avroya çıktı.

2+1 yıllık sözleşme
Futbolcudan da istediği rakamdan 250 bin avro indirim yapması talep edildi. Roma Kulübü’nün de ilgilendiği Kalinic’e kararını bir an önce vermesi gerektiği bildirildi. Beşiktaş, oyuncuyla anlaşması halinde taraflar arasında 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Kalinic’in kulübü Atletico Madrid’e ise cüzi bir bonservis bedeli ödenecek. Bu transferin birkaç gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.