haberkartali.net

Kalinic olmazsa hedef Ivan Saponjic

15 Eylül 2020 - 10:10
Kalinic’in kulübü ile sıkıntı yaşaması üzerine Beşiktaş’a bir başka Sırp golcü Ivan Saponjic teklif edildi

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta Nikola Kalinic transferinde beklenmeyen bir sorun çıktı. Atletico Madrid’de yıllık 3.3 milyon Euro alan Sırp futbolcuya 2 milyon Euro garanti ücret ve 500 bin Euro performans primi teklif eden ve olumlu yanıt alan siyah beyazlı kulüp, oyuncunun kulübüyle sözleşmesini feshetmesini beklemeye başlamıştı.

Taraflar arasında Atletico’nun Kalinic’e alacaklarına karşılık bonservisini vereceği yönünde anlaşma sağlanmıştı. Ancak Sırp golcünün parasını da isteyince görüşmeler kesildi ve Atletico’nun futbolcuyu bırakmadığı öğrenildi.

Yönetimin B planı hazır

Bunun üzerine, Beşiktaş’tan çarşamba gününe kadar süre isteyen futbolcunun menajeri yönetimden ek süre istedi. Bu gelişmeler yaşanırken Atletico’dan bir isim daha Beşiktaş’a önerildi. İspanyol ekibinin geçen sezon Benfica’dan transfer ettiği 1997 doğumlu Ivan Saponjic kiralık olarak sunulurken, Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti, hiç hasapta olmayan bu ismi değerlendirmeye aldı.

Atletico’da 3 lig maçında şans bulabilen genç forvet için henüz bir yanıt verilmezken, Kalinic transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşı Saponjic ve alternatif isimler üzerinde çalışılıyor.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.