haberkartali.net

Kalinic teklifi kabul etti

28 Ağustos 2020 - 8:02
Beşiktaş, Nikola Kalinic ile yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına vardı. Kalinic senelik 1.8 milyon avro maaş ve bonuslara ‘evet’ dedi.

Beşiktaş‘ın forvetteki diğer adayı da bir Hırvat Nikola Kalinic oldu. 32 yaşındaki oyuncu geçen sezonu Roma’da kiralık geçirdi. İtalyan ekibi satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Kalinic bu nedenle Atletico Madrid’e döndü ancak orada oynama şansı olmadığı için kalmak istemiyor. Yöneticiler Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları ile Hırvat yıldız arasında yapılan görüşmelerde 1.8 milyon avro maaş ve bonuslar üzerinden anlaşma sağlandı. Beşiktaş şimdi Atletico Madrid’i ikna etmenin peşinde.

Fenerbahçe iddiası

İspanyol ekibi daha önce 32 yaşındaki golcünün bonservisini 7 milyon avro olarak belirlemişti ancak Kalinic’in 1 yıllık sözleşmesinin kalmış olması ve oyuncunun ayrılmak istemesi nedeniyle bu rakamın çok daha altını kabul etmeleri muhtemel. İtalyan basınına göre ise Hırvat forvet ile Fenerbahçe de ilgileniyor. Çıkan haberlerde, Muriç’in Lazio’ya satılmasının ardından Sarı-Lacivertliler’in Kalinic için teklif yapacağı iddia edildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.