haberkartali.net

“Karar başkanımın”

30 Temmuz 2022 - 10:31
Torino'nun Emirhan İlkhan'ın peşinde olduğu haberleri gündeme düşerken 18 yaşındaki orta sahadan açıklamalar geldi.

17 Haziran’da başkan Ahmet Nur Çebi’nin de katıldığı törende Siyah Beyazlılar ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Emirhan İlkhan için devreye giren Torino’nun genç yıldızın sözleşmesindeki ‘4.5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesindeki rakamı ödemeye hazır olması gündeme bomba gibi düştü.

‘Benim bir karar almam söz konusu değil’

Beşiktaş camiası, 18 yaşındaki yıldızın geleceğini merak ederken Emirhan, açıklamalarda bulundu. Beşiktaş sayesinde bu günlere geldiğini aktaran başarılı orta saha, ”Beşiktaş sayesinde burdayım. Başkanım ne derse o olur. Bunun aksine benim bir karar almam söz konusu değil.” dedi.

Sosyal medyada 4.5 milyon Euro’luk madde tepkisi

Sosyal medyayı ayağa kaldıran Beşiktaşlı taraftarlar, Emirhan gibi bir yeteneğin çok daha yüksek bir bonservisle satılması gerektiğinin altını çizdi, sözleşmedeki 4.5 milyon Euro’luk madde nedeniyle de yönetimi sert bir dille eleştirdi.

3 yıllık imzaladı

Geçtiğimiz sezon çıktığı Süper Lig ‘de çıktığı 11 maçta 1 golle oynayan, U19’da ise 11 maçta 7 gol, 1 asistle skor katkısı veren 18 yaşındaki oyuncu, 17 Haziran’da başkan Ahmet Nur Çebi’nin de katıldığı törende Siyah Beyazlılar ile yeni sözleşme imzalamıştı.

Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan 1.75 boyundaki orta saha, U21 Milli Takım formasını da 2 kez giydi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.