haberkartali.net

Karius fırtınası

04 Kasım 2019 - 7:51
Beşiktaş'ta Alman file bekçisi Karius kaleyi bulan 10 şutun 9’unu kurtararak, 10 puanda aslan payını topladı.

Beşiktaş‘ta geçen sezondan bu yana performansı ile sık sık eleştirilen Loris Karius, toparlanınca Kartal da puanları toplamaya başladı. Siyah-Beyazlı ekip lige kötü bir giriş yapsa da son 4 haftada toparlandı. Birisi Galatasaray derbisi olmak üzere bu süreçte 3 galibiyet alan ve 1 maçı da berabere bitiren Beşiktaş, alt sıralardan kurtulup, zirveye yaklaştı.

İki kritik kurtarış yaptı

Kartal’ın 10 puan topladığı bu dönemde öne çıkan isimlerin başında kaleci Loris Karius geldi. Alman file bekçisi 4 maçlık süreçte kaleyi bulan 10 şutun 9’unu kurtardı ve sadece 2-1’lik Antalyaspor galibiyetinde 1 gol yedi. Ancak Karius, Antalyaspor deplasmanında iki kritik kurtarış yaparak, alınan galibiyetin mimarları arasında kendisine yer buldu.

Ocak’ta ayrılmayacak

Öte yandan Alman basınında kiralık sözleşmesi seson sonuna kadar devam eden Karius’un devre arasında Beşiktaş’tan ayrılacağı haberleri çıkarken, menajeri ise bunu kesin bir dille yalanladı. Karius’un menajeri Florian Goll, “Karius’un 2020 yaz ayına kadar Beşiktaş ile olan sözleşmesi erken bitirilmeyecek. Karius takımda kalacak” dedi.

Haber Kaynağı: Star

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.