haberkartali.net

Karius gidiyor, Sinan geliyor

31 Mart 2020 - 11:09
Antwerp’te forma giyen Sinan Bolat ile görüşen Kara Kartal, 31 yaşındaki file bekçisiyle büyük oranda anlaşmaya vardı.

Kiralık sözleşmesi sona eren Loris Karius’u göndermeye hazırlanan Beşiktaş yeni kaleci arayışlarına devam ediyor. Siyah-beyazlı yönetimin listesinin 1 numarası ise belli oldu: Sinan Bolat.

Bir süredir Volkan Babacan’la temasta bulunan siyah-beyazlı idareciler, tecrübeli kalecinin bir yıl daha sözleşmesi bulunması sebebiyle kulübü Medipol Başakşehir’in zorluk çıkarması üzerine rotasını Belçika’ya kırdı. P

Pro League ekiplerinden Royal Antwerp’te forma giyen Sinan Bolat için nabız yoklayan siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki kaleciden ilk etapta olumlu geri dönüş aldı.

 Ufak pürüzler

2014-15 sezonunda kiralık olarak Galatasaray’da forma giyen ancak çok az şans bulabilen Bolat, şartlarda anlaşılması halinde Beşiktaş’a gelmekten mutluluk duyacağını iletti.

Siyah-Beyazlı kulüp dışında başka Süper Lig takımlarının da kendisini istediğini ifade eden başarılı file bekçisi, önceliğinin Beşiktaş olduğunu söyledi.

Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’nın bizzat sürdürdüğü görüşmelerde büyük mesafe katedildiği ve ufak maddi detayların kaldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.