haberkartali.net

Karsdorp transferinde son durum belli oldu

12 Ağustos 2020 - 10:44
Karsdorp için 1.5 milyon avroluk maaşın 1 milyon avrosunu karşılama teklifi yapıldı. İtalyan kulübü ise “Tamamını ödeyin” yanıtını verdi.

Gökhan Gönül‘ün yerini doldurmak isteyen Beşiktaş, Lyon’da forma giyen Rafael için sonuç alamayınca İtalya’ya yöneldi. Siyah-Beyazlı ekip, Roma’nın sağ bek rotasyonunda kendilerine yer bulmakta zorlanan Bruno Peres ve Rick Karsdorp ikilisi için kiralama teklifi yaptı. Ancak Roma, Peres için teklife sıcak bakmazken, geçen sezonu Feyenoord’da kiralık geçiren Karsdorp’u verebileceklerini iletti.

Oyuncu için yapılan teklifte 1.5 milyon avro alan sağ bekin bu sezonki maaşının 1 milyon avorluk bölümünün karşılanması önerildi ancak Roma, “Maaşının tamamını ödeyin” karşılığını verdi. Siyah-beyazlı yönetim de farklı bir yola giderek bu kez oyuncuya 1 milyon Euro maaş teklif götürdü. Hem Roma hem de Karsdorp ile görüşmelerde orta yolun bulunması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.