haberkartali.net

Kartal gözünü Vargas’a dikti

28 Temmuz 2022 - 11:05
Transfer çalışmalarına da devam eden siyah-beyazlı ekibin gündemine Adana Demirspor'dan Matias Vargas ismi düştü.

Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında henüz beklentileri karşılayamayan siyah-beyazlılar, yaptığı takviyelerle de kadrosunu güçlendirmenin peşinde.

Yaz transfer döneminde Romain Saiss, Cenk Tosun, Jackson Muleka ve Wout Weghorst gibi dikkat çeken oyuncuları transfer eden Kartal, transfere henüz noktayı koymadı.

Son olarak Spor Toto 1. Lig ekibi Bandırmaspor forması giyen Philippe Keny ile anlaşan siyah-beyazlılar, kısa süre içerisinde bu transferi resmiyete kavuşturacak.

Beşiktaş Keny için Bandırmaspor’a 900 bin Euro bonseris bedeli ödeyecek. Ayrıca bir sonraki satıştan % 20 pay Bandırmaspor’a verilecek

Senegalli oyuncuya 4 yıllık sözleşme öneren siyah beyazlılar, Keny’in cevabını bekliyor.

Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı ve Valerien Ismael’in çalışmaları doğrultusunda ilerleyen transfer sürecinde bomba bir isim gündeme geldi.

İspanyol basınında çıkan haberde; siyah-beyazlıların, geçen sezonu Adana Demirspor’da kiralık olarak geçiren Matias Vargas ile ilgilendiği aktarıldı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.