haberkartali.net

Kartal hava yolları

03 Kasım 2019 - 8:28
Beşiktaş, Vida ve Diaby’nin golleriyle 3 puanı aldı. Uzun süre sonra deplasmanda galip gelen Kartal, ayrıca bu sezon ilk kez üst üste maç kazandı.

Geçen hafta Galatasaray’ı yenerek moral bulan ve toparlanma sinyalleri veren Beşiktaş, yükleşini dün Antalya’da sürdürdü. Siyah-beyazlı takım, özellikle ilk yarısını mükemmel oynadığı maça çok hızlı başladı. 9. dakikada Ljajic’in ortasında Vida’nın golüyle öne geçen Kara Kartal, 2 dakika sonra bu kez Abdoulay Diaby’nin sayısıyla farkı 2’ye çıkardı. Erken skora rağmen hız kesmeyen Beşiktaş, Antalya’yı sahasına hapsedip arka arkaya pozisyonlar bulmaya devam etti ama gol gelmedi.

İlklerin adamı

Geçen sezon 29. haftada oynanan Sivasspor mücadelesinde aldığı galibiyetin ardından dış saha 3 puana hasret kalan Beşiktaş, Antalya deplasmanında galip gelerek puanını 15’e yükseltti ve zirve takibini sürdürdü. Beşiktaş’ın Antalyaspor karşısında 9. dakikada ilk golünü atan Vida, siyahbeyazlıların 195 gün önce aldığı Sivasspor galibiyetinde de takımının ilk golünü atan isim olmuştu.

Kafayı Vida’ladı

Kartal’ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, tam bir savaşçıydı. Savunmadaki toparlayıcı rolüyle tam not alan Vida, 9. dakikada Ljajic’in ortasına güzel bir kafa vuruşu yaparak gol atıp Kartal’ı öne geçiren isim oldu. 30 yaşındaki stoper, hem hücum hem savunmadaki futboluyla galibiyette önemli rol oynadı. Ayrıca bu sezon Beşiktaş’taki 2. golünü attı. İkinci yarıdaki bir pozisyonda rakibiyle çarpışan oyuncunun kaşı açıldı. Tedavisinin ardından oyuna geri döndü.

.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.