haberkartali.net

Kartal, Larin’i PAOK maçına hazırlıyor

18 Ağustos 2020 - 7:53
PAOK’a konuk olacak Beşiktaş, forveti listeye yetiştirmeye çalışıyor. Larin ise her ihtimale karşı maça ilk 11 için hazırlanıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalabilmek için önünde 3 ön eleme turu bulunan Siyah-Beyazlılar, haftaya salı günü PAOK karşısında ilk adımı atacak.

Tek maç üzerinden oynanacak mücadele öncesinde takım listesini perşembe gününe kadar UEFA’ya bildirmesi gereken yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda yeni forveti 2 gün sonraya yetiştirmek için yoğun çaba içerisinde bulunuyor. İdareciler, bu doğrultuda en hızlı olarak kadrosuna katabileceği Papiss Cisse’yi renklerine bağlamayı planlarken teknik ekip ise şimdiden kolları sıvadı.

Yeni forvetin perşembe günkü listeye yetişememesi ya da yetişse bile görev için hazır olmaması ihtimalini göz önünde bulunduran teknik direktör Sergen Yalçın, PAOK maçına Cyle Larin’i hazırlıyor. Kanadalı golcü, takım çalışmalarında ilk 11 oyuncusu olarak deneniyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.