haberkartali.net

Kartal, Mandzukic’e teklif yaptı

07 Ağustos 2020 - 10:24
Golcü Burak Yılmaz’ın yerini doldurmaya çalışan Beşiktaş yönetimi, bonservisi elinde olan Hırvat Mario Mandzukic’e teklif yaptı.

Beşiktaş Mario Mandzukic için bastırıyor. Yönetim son olarak Al Duhail’de forma giyen ve bonservisi elinde olan 34 yaşındaki Hırvat golcüyle iki yılda ödenmek üzere 1.5 milyon avro imza parası, 1.5 milyon avro yıllık ücret ve 2 milyon 250 bin avro maaş verdi. Yönetim ayrıca takımın Şampiyonlar Ligi’ne kalınması durumunda, ilk yıl için geçerli olmak üzere 1 milyon avro ekstra imza parası, 1 milyon avro ekstra maaş ve alınacak her puan bir karşılığında 50 bin avro önerdi. Hırvat futbolcu Devler Ligi’nde üst tura çıkılması halinde ise her turda 150 bin avro ekstra prim kazanacak.

Yönetim para basacak

Beşiktaş, gruplara kalınamaması halinde Mandzukic’e sözleşmesini tek taraflı fesih hakkı da verecek. O tarihe kadar kendisine ödenecek olan aylık ise 300 bin avro olacak. Limit kısıtlamasının konuşulduğu şu günlerde ortada dolaşan rakamlar ise dudak uçuklattı.

Haber Kaynağı: Yeni Asır

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.