haberkartali.net

Kayserispor – Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri

06 Temmuz 2020 - 11:19
Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Hes Kablo Kayserispor, gözünü tekrar yukarılara diken Beşiktaş'ı konuk ediyor.
Beşiktaş’ı konuk ettiği son beş Süper Lig maçını kazanamayan Kayserispor (2B 3M), son iki karşılaşmadan birer puan çıkarmayı başardı.

Kayserispor ile karşılaştığı son 11 Süper Lig maçında da gol atan (toplam 25) ve rakibine mağlup olmayan (8G 3B) Beşiktaş, son yenilgisini rakip fileleri havalandıramadığı son karşılaşmada aldı (Mayıs 2013’te 0-2).

Bu sezon Robert Prosinecki göreve geldikten sonra çıktığı 12 Süper Lig maçında 1.5 puan ortalaması tutturan Kayserispor (5G 3B 4M), daha önceki 17 karşılaşmada sadece 10 puan toplamıştı (0.6 ortalama).

Son iki Süper Lig maçını kazanan ve rakip filelere toplam 8 gol gönderen Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde ilk kez üç maçlık galibiyet serisi yakalamak için sahaya çıkıyor.

Kayserispor adına bu sezon en fazla gol katkısı yapan oyuncu olan Bernard Mensah (5 gol & 8 asist), bu karşılaşmada cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı ekip bu sezon Ganalı oyuncunun oynamadığı altı Süper Lig maçını da kaybetti ve kalesinde toplam 27 gol gördü (maç başına 4.5).

Muhtemel 11’ler:

HK Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Diego, Emre, Djedje, Hasan Hüseyin, Gustavo, Kravets, Henrique, Mesanovic

Beşiktaş: Ersin, Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Rıdvan, Lens, Atiba, Elneny, Diaby, Nkoudou, Burak
Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.