haberkartali.net

“Kim ter dökecekse görev onun hakkıdır”

14 Ekim 2019 - 13:01
Alen Markaryan, Beşiktaş'ın seçim gündemini değerlendirdi

Beşiktaş tribünlerinin önde gelen isimlerinden Alen Markaryan, bir Youtube kanalında Beşiktaş’ın seçim gündemini değerlendirdi.

Adayların birbirini kötülememesi gerektiğini vurgulayan Alen Markaryan, bu huydan kurtulamadıkları sürece adayların projelerini anlatamayacağını, aksine kulübe gereken şeyin de tam bu olduğununun altını çizdi. Görevi bırakan mevcut yönetimin kararını skandal olarak değerlendiren Markaryan şöyle devam etti: “4 aday var, bir ay gibi kısa bir sürede seçim yapılıyor. Çok aceleye geldi. Bütün adayların da ortak şikayeti bu aceleciliğe bağlı olarak, hazırlanamamak.”

“Neden bu kadar kısa bir sürede kongre yapılacak?”

Mevcut yönetimin son senelerinde çok hataları olduğunu belirten Markaryan: “Futbol ekonomisti Gökhan Tiryaki kardeşimizin bir tespiti vardı 2016 senesinde. Beşiktaş’ın elimizdeki maddi verilere ve donelere göre yakın zamanda duvara çarpıp dağılacağını söylemişti. Nitekim haklı da çıktı. Şampiyonluk senesinde bunları söylemeye cesaret etmek kolay bir iş değildir. Bu mali yanlışlar bize seçimi bu kadar erkene getirdi.”

Olası bir aday birleşmesinin seçim dinamiklerini fazlasıyla değiştireceğine de değinen Alen Markaryan: ”Kim aday olacaksa heyecanlı olması gerekiyor. Gençlik artık heyecan arıyor. Beşiktaş için kim ter dökecekse görev onun hakkıdır, Beşiktaş’a hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.