haberkartali.net

Köybaşı: “Sergen Hoca, Beşiktaş’a çok yakıştı”

14 Mayıs 2020 - 11:46
Beşiktaş'ta uzun süre forma giyen ve kariyerine İspanyol kulübü Granada'da devam eden İsmail Köybaşı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ta uzun süre forma giyen tecrübeli sol bek İsmail Köybaşı açıklamalarda bulundu.

Kariyerinde en çok Shevchenko‘ya zorlandığını dile getiren Köybaşı, “Kariyerimde en çok Andriy Shevchenko’ya karşı zorlandım. Beşiktaş’tayken İnönüStadı’nda DinamoKiev’le oynadığımız maçta karşılıklı oynamıştık. Onun bu kadar kuvvetli olduğunu bilmiyordum. Mücadele ettiğiniz anda bunu hissediyorsunuz. Aşırı kuvvetliydi. Ek olarak kariyerimdeki en iyi karşılaşmam, Old Trafford’taki Manchester United maçıydı. Bireysel olarak neredeyse yaptığım her hareket olumluydu. Uzun senelerde yenilmiyorlardı ama onları 1-0 yenmiştik.” ifadelerini kullandı.

“Sergen Hoca’yı hiç bu kadar mutlu görmemiştim”

Sergen Yalçın‘ın Beşiktaş’ın teknik direktörü olması hakkında yorumlarda bulunan Köybaşı, “Sergen Yalçın hocanın imza törenini izledim. Konuştuğu sırada kelimeleri seçerken zorlandığını gördüm. Onu hiç bu kadar mutlu ve çekingen görmemiştim. O günkü heyecanını anlayabiliyorum. Camiayla bütünleşen bir futbolcuydu, şimdi hoca oldu. Bence çok yakıştı.” dedi.

“O pankart beni çok etkiledi”

Beşiktaş’taki unutamadığı anılara değinen Köybaşı, “Beşiktaş’taki en unutamağım anılarımdan biri Başakşehir Stadı’nda berabere kaldığımız bir maç…Berabere bitmişti. Tribünde taraftarın biri küçük bir pankart açmıştı. ‘Bütün takıma söyle İsmail! O kupa buraya gelecek’ yazıyordu. O pankart, beni çok etkilemişti o an.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.