haberkartali.net

Kral, Konya’yı seviyor

26 Haziran 2020 - 11:03
Sergen Yalçın’ın hücumdaki kilit ismi olan Burak, Konya karşısında da hem gollerine hem de asistlerine devam etmeyi hedefliyor.

Cezası nedeniyle lige dönüşünün ilk haftasında Beşiktaş’ın evinde 2-1 kaybettiği maçta Antalyaspor’a karşı forma giyemeyen Burak Yılmaz, Denizlispor deplasmanında takıma dönmüştü. Kaptan dönüşü etkisini hemen belli etmiş ve takımının 5-1 kazandığı deplasmanda 1 gol ve 2 asistle yıldızlaşmıştı. Sergen Yalçın’ın hücumdaki kilit ismi olan Burak, Konya karşısında da hem gollerine hem de asistlerine devam etmeyi hedefliyor.

Şu ana kadar ligde 21 maçta Siyah-Beyazlı formayı giyen ve 12 gol atıp 5 de asist yapan Burak Konya önünde son maçlardaki performansıyla da dikkat çekiyor. Kral, Yeşil-Beyazlılar’a karşı forma giydiği son 5 lig maçını da boş geçmedi, toplamda 7 kez gol sevinci yaşadı.

Ayrıca Konya, Burak’ın Süper Lig kariyerinde (25 Ağustos 2006’da 2 gol atmıştı.) Beşiktaş formasıyla ilk gollerini attığı takım konumunda yer alıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.