haberkartali.net

Krizleri tek tek aştı şampiyonluğa kanat açtı

03 Mayıs 2021 - 12:24
Kara kartal, sezon içinde yaşadığı tüm zorlukları geride bırakıp Hatayspor karşısında 7-0 galip gelerek şampiyonluğa dev bir adım attı.

Evinde Hatayspor’u 7-0 yenen Beşiktaş artık şampiyonluk için gün sayıyor. Siyah-Beyazlılar bu sezon yaşadığı tüm zorluklara rağmen engelleri tek tek aşmayı başardı. Sezon başında önce Şampiyonlar Ligi, ardından Avrupa Ligi’nden elenen Kartal eleştiri oklarının hedefi oldu.

Ardından transfer krizi patlak verdi. Sergen Yalçın ve Ahmet Nur Çebi’nin arası açıldı. Ghezzal, Aboubakar, Rosier ve Josef gibi isimler transferin bitimine kısa bir süre kala takıma katıldı.

Lige de çok kötü başlayan Beşiktaş 8. haftada zirvenin 7 puan gerisinde kaldı. 4-1’lik Konya ve 3-1’lik Gaziantep yenilgileri sonrası Sergen Yalçın tartışılmaya başlandı.

Sergen Yalçın’ın ilk maçına çıktığı Şubat 2020’den bu yana ligde en fazla galibiyet alan (35), gol atan (115), puan toplayan (113) ve en yüksek averaj yakalayan (+63) takım Beşiktaş oldu.

Beşiktaş 85 golle Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper Lig’de en fazla gol atan ikinci kulüp konumunda. Zirvede 86 golle Bayern Münih bulunuyor.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.