haberkartali.net

Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu

06 Şubat 2021 - 10:59
Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’in görevi bırakmasının ardından Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Vakfı’nın yeni başkanı oldu.

Kulüpler Birliği Vakfı, yeni başkanını belirleyecek seçim adına toplanmıştı. Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’in görevi bırakmasının ardından seçim için yapılan toplantıda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı oldu.

Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği’nin tarihindeki 11. başkan oldu. 5 Kasım 2019’da seçilen Mehmet Sepil’den önce de yine o dönemde Beşiktaş Başkanı olan Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı’nın da başkanlık görevini yürütmüştü. Fikret Orman öncesinde de Dursun Özbek ve Göksel Gümüşdağ’ın yürüttüğü başkanlık görevi, 2 yıllık Mehmet Sepil döneminin ardından yine bir İstanbul takımının başkanı tarafından yürütülecek.

Ahmet Nur Çebi, yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

“Kulüp başkanlarının beni aday gösterip başkan seçmeleri benim için onurdur”

“Türk futbolunun çok sorunlar yaşadığı bir süreçten geçtik”

“Banka yapılandırmalarının süratle yerine getirilmesi en büyük önceliğimiz”

“9 kişilik bir yönetim kurulu oluşturduk. Önümüzdeki hafta kendi içimizde görev dağılımı yapacağız”

“Yayıncı kuruluş ile yeniden bir görüşme yapacağız. Kulüplerimizin yayın haklarından başka şekilde faydalanmasını sağlayacak görüşmeler başlayacaktır”

“Buradaki görevimden dolayı Beşiktaş’a hizmet etmekten geri kalma gibi bir durum söz konusu olmayacaktır”

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.