haberkartali.net

Larin, Hatayspor karşısında gol şov yaptı

02 Mayıs 2021 - 17:35
Beşiktaş'tan 7, Larin'den 4 gollük şov yaptı. Aboubakar ve Cenk Tosun'un yokluğunda Kara Kartal'ı, Kanadalı yıldızı sırtladı.

Şampiyonluk yolunda oldukça zorlu geçmesi beklenen Hatay sınavı Kara Kartal için beklediğinden kolay oldu. Golcüleri Aboubakar ve Cenk Tosun’un yokluğunda mücadeleye müthiş başlayan Siyah-Beyazlılar henüz 2. dakikada Akintola’nın kendi kalesine attığı golle maça girdi. Ardından rüzgârı arkasına alan Beşiktaş adeta gol oldu yağdı, takımı da Cyle Larin sırtladı!

19’u ligde oldu

11’de Atiba, 14’te de Ljajic’in asistlerinde golü yapan Kanadalı yıldız, 55’teki sayısıyla hat-tricke imza atarken, 65’te de 4. kez sahneye çıkarak şov yaptı. Beşiktaş’ta adeta kendisini bulan 26 yaşındaki oyuncu kariyer rekorunu da kırdı. 2015’te MLS’de Orlando City forması giyerken 19 gol kaydeden tecrübeli forvet bu sezon 19’u ligde olmak üzere toplamda 23 kez ağları sarsarak kariyer zirvesine çıktı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.