haberkartali.net

Larin, milli takımda da parlıyor

26 Mart 2021 - 10:28
Aboubakar ile birlikte Beşiktaş'ın en dinamik futbolcularından biri olan Cyle Larin, milli takımda da fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın adeta hayat verdiği Cyle Larin fırtınası Kanada’da da devam ediyor. Kanada milli takımının Bermuda ile oynadığı maçta 3 kez rakip ağları sarsan Larin, CONCACAF elemelerinde takımına büyük avantaj sağladı. Larin’in attığı gollerden sonra başarılı oyuncu Twitter’da TT listesine de girdi.

Bu sezon Süper Lig’de 14 gol atan Cyle Larin, hat-tricklerine devam ediyor. Kanada’nın Bermuda ile oynadığı maçta 90 dakika sahada kalan Larin üç gol birden attı. Karşılaşmanın 19, 27 ve 69. dakikalarında fileleri sarsan Cyle Larin maçın yıldızı oldu

Atiba da 90 dakika oynadı

Beşiktaş’ın kaptanı Atiba Hutchinson, Kanada’nın Bermuda ile oynadığı karşılaşmada 90 dakika boyunca forma giydi. Kanada’nın kalesini de bir dönem Sivasspor’daforma giyen Milan Borjan korudu.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.