haberkartali.net

“Larin takımdan ayrılacak”

20 Nisan 2020 - 12:16
Zulte Waregem Teknik direktörü Francky Dury, Beşiktaş'tan satın alma opsiyonuyla kiraladıkları Cyle Larin'in takımdan ayrılacağını açıkladı.

Beşiktaş‘ın sezon başında 2,5 milyon avro satın alma opsiyonuyla birlikte Belçika ekibi Zulte Waregem’e kiraladığı Cyle Larin için Belçika cephesinden önemli bir açıklama geldi.

Belçi basınından Het Nieuwsblad‘a konuşan Zulte Waregem Teknik direktörü Francky Dury, “Sezonun ilk devresinde Larin-Berahino ikilisiyle birçok gol bulduk. Sonra Vossen’i kadroya alabilmek için, Berahino’yu kanatlarda kullanmak zorunda kaldık. Vossen’i kadroya ve oyun sistemine alıştırmak zorundayız, çünkü Larin de Berahino da kısa süre sonra takımdan ayrılacaklar. Ama izlediğimiz bu yol sayesinde, bu ayrılıklardan etkilenmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha önce Kanadalı oyuncunun 2,5 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanıp, ardından 6-7 milyon avro aralığında bir fiyata İngiliz kulüplerine satmanın planlarını yapan Belçika ekibinin bu kararı almasında koronavirüs salgınının olumsuz ekonomik etkilerinin olduğu ileri sürüldü.

Cyle Larin, Zulte Waregem formasıyla çıktığı 33 maçta 20 gole direkt katkı (9 gol, 11 asist) sağladı. Kanadalı oyuncunun Beşiktaş’la olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.