haberkartali.net

Larin’den gelecek para transfere harcanacak

26 Şubat 2020 - 9:55
Beşiktaş, Belçika'da yıldızlaşan Cyle Larin'i satmanın hesaplarını yapıyor. Larin'den gelecek 2.5 milyon avroyu transferde kullanacak.

Beşiktaş‘ta takviye yapılacak mevkilerin başında forvet geliyor. Bu konudaki çalışmalarını sürdüren yönetimin bir isimle anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. İşin trajikomik tarafı ise siyah-beyazlılar, golcü ararken beğenilmeyerek Zulte Waregem’e kiralanan Cyle Larin‘in Belçika’da müthiş bir performans sergilemesi.

31 maçta 9 gol ve 11 asistle oynayan 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine 2.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu koyduran siyah-beyazlılar, buradan gelecek parayı transfere harcayacak. Larin’den son derece memnun olan Zulte’nin elindeki fırsatı kaçırmak istemediği ve opsiyonu kullanmayı planladığı öğrenildi. Genç golcünün Beşiktaş’la 2022 yılının Haziran ayına kadar mukavelesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.