haberkartali.net

Larin’e 3 yıllık sözleşme

20 Ocak 2021 - 8:02
Sergen Yalçın etkisiyle önemli bir çıkışa imza atan Cyle Larin için planlar değişti. Yönetim, Kanadalı futbolcuyla yeni sözleşme imzalamak için harekete geçti.

Kara Kartal’da sezon başında ayrılığın eşiğinden dönen Cyle Larin, Sergen Yalçın dokunuşuyla bambaşka bir kimliğe büründü. Geçen sezonu Belçika Ligi ekiplerinden Zulte Waregem’de kiralık olarak geçirmesinin ardından takıma dönen ve başarılı teknik adamla uyumlu bir görüntü sergileyen Kanadalı futbolcu, önemli bir çıkışa imza attı. Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla 21 maça çıkıp 14 gol ve 3 asistlik performans ortaya koyan 25 yaşındaki futbolcu, 1 sene içinde yönetimin tüm planlamasını değiştirdi. Yeni sezon öncesinde kulübün bonservisiyle göndermek için yoğun çaba sarf ettiği Larin’le son olarak yeni sözleşme yapılmasının planlandığı ortaya çıktı.

Bonservisi 10 milyon avro

Kulüple sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan formda futbolcuyla şimdiden birçok kulübün ilgilenmesini göz önünde bulunduran Siyah-Beyazlılar, başarılı golcüyle sözleşme yenileme kararı aldı. Buna göre Beşiktaş Yönetimi’nin, Larin’e 3 yıllık yeni kontrat teklif edeceği bildirildi. Ara transfer döneminde 2 kulüpten 2.5 milyon avroluk transfer teklifi alan ve bu önerileri düşünmeden geri çeviren idareciler, Larin’in bonservis bedelini 10 milyon avro olarak belirlemişti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.