haberkartali.net

Lemina ile prensipte anlaşıldı

19 Ağustos 2020 - 12:19
Siyah beyazlılar, bir süredir görüşme halinde olduğu Mario Lemina ile prensipte el sıkıştı. Southampton’ın da onay vermesi halinde 1 yıllığına Beşiktaş’ta forma giyecek.

Beşiktaş, bir süredir görüşme halinde olduğu Mario Lemina ile prensipte anlaşmaya vardı. Siyah beyazlıların, bonservisi Premier Lig ekibi Southampton’da olan 26 yaşındaki ön libero ile yaptığı görüşmelerde Gabonlu yıldızla el sıkıştı.

Siyah beyazlılar böylece, Galatasaray’la girdiği Mensah yarışından galip ayrıldıktan sonra geçen sezon sarı kırmızılılarda kiralık olarak oynayan Lemina konusunda da rakine çalım attı. Zira Galatasaray, Lemina’yı 1 sezon daha kiralamanın hesaplarını yapıyordu.

Beşiktaş yöneticileri, şimdi Southapton ile masaya oturacak. Kartal’ın İngiliz ekibiyle de anlaşması durumunda Lemina gelecek sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.