haberkartali.net

Ljajic’in hedefi Fenerbahçe derbisi

05 Temmuz 2020 - 13:02
Beşiktaş’ın yıldızı Adem Ljajic, 19 Temmuz’da oynanacak Fenerbahçe derbisinde sahada olmayı planlıyor.

Sakatlığı yüzünden Konyaspor maçını kaçıran Adem Ljajic, Kayseri’de de forma giyemeyecek. Bireysel çalışmalarını yoğun biçimde sürdüren yetenekli futbolcu, Fenerbahçe ile oynanacak sezonun son derbisinde büyük ihtimalle kadroda yer alacak.

Sağ ayak bileğindeki sakatlığı yüzünden geçtiğimiz hafta İttifak Holding Konyaspor maçında görev yapamayan Adem Ljajic, kendisini 19 Temmuz’da Fenerbahçe ile Vodafone Park’ta oynayacakları derbiye hazırlıyor.

Bir süredir takımdan ayrı olan ancak bireysel antrenmanlarını aksatmayan siyah-beyazlı oyuncu, derbi maçı kaçırmamak için kendisine verilen çalışma programını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hes Kablo Kayserispor deplasmanında takımdaki yerini alamayacak olan Adem Ljajic önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayacak. Yetenekli futbolcu, Fenerbahçe derbisinde büyük olasılıkla ilk 11’de yer alacak veya teknik heyetin tercihine göre hamle oyuncusu olarak ikinci yarıda görev yapacak.

Yukatel Denizlispor deplasmanında oynadığı futbolla Teknik Direktör Sergen Yalçın’dan tam not alan deneyimli oyuncu, sakatlığını tam olarak atlattıktan sonra ekstra çalışmalarla fizik kondisyon açısından açıklarını kapatmaya da çalışacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.