haberkartali.net

Ljajic’in menajeriyle görüşme

16 Kasım 2019 - 10:03
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, performansı ile beklentilerin altında kalan Adem Ljajic'in menajeriyle görüştü.

Beşiktaş‘ta bu sezon performansı eleştiri konusu olan ve geçtiğimiz sezonki görüntüsünden uzak kalan Adem Ljajic için kritik bir zirve gerçekleşti. Asbaşkan Emre Kocadağ göreve geldiği günden bu yana sorunları olan futbolcularla bire bir görüşmeler yaparken,Ljajic’le de geçtiğimiz günlerde bir araya gelmiş ve sıkıntılarını dinlemişti.

Kocadağ’ın, gece hayatıyla eleştirilen Boşnak oyuncunun performansından memnun olmadığı ve 27 yaşındaki yıldız futbolcunun menajeri Mirsad Türkcan’ı kulübe davet ederek bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Kocadağ’ın bu görüşmede, Ljajic bizim için oldukça kıymetli ve değer verdiğimiz bir futbolcu. Bu zamana kadar bazı sıkıntılar yaşamıştır ancak artık bunları aşarak performansını yükseltmesi gerekiyor. Onunla yakından ilgilenmeye devam edeceğim, sizin de aynı şekilde görüşerek eski günlerine dönmesine katkı vermenizi istiyorum dediği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.