haberkartali.net

Lung’un yanıtı bekleniyor

12 Temmuz 2020 - 11:49
Siyah-beyazlılar, Kayseri’yle sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki Rumen eldivene senelik 300 bin Euro önerdi. Başarılı kaleciden yanıt bekleniyor.

Sergen Yalçın, gelecek sezon için yönetimden birinci kaleci talebinde bulundu. Yalçın’ın Ersin ile Utku’nun genç olmalarından dolayı tecrübeli eldiven istemesinin ardından siyah-beyazlı yönetim, rotayı Silviu Lung’a çevirdi. Kayserispor ile bu sezon en çok kurtarış yapan kaleciler sıralamasında zirvede yer alan Rumen eldivene senelik 300 bin Euro’dan 2+1 yıllık sözleşme teklifi yapıldı.

Kayserispor ile olan sözleşmesi sona erecek olan Lung için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek. Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, eski öğrencisine Beşiktaş ile Galatasaray’ın talip olduğunu ifade etti. Sarı-kırmızılıların Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ettiği maçın ilk devresinde Lung, yüzde yüzlük 3 gol pozisyonu kurtarıp devleşmişti. Sergen Yalçın da Rumen eldivenin performansını beğenmişti.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.