haberkartali.net

Mandzukic ‘e sözleşme teklif edildi

10 Ocak 2021 - 11:38
Ara transfer döneminde kadrosuna golcü katmak isteyen Beşiktaş'ta liste başındaki isim Mario Mandzukic için sözleşme teklif edildi.

Dünyaca ünlü süperstarı Kartal yapmak için yoğun girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar, bu transferle takıma hem mental hem de psikolojik anlamda önemli bir güç katmak istiyor. İdareciler, başarılı oyuncuyla temaslar devam ederken diğer yandan da kadroda yer açmaya çalışıyor.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çalışma içerisinde bulunan Siyah-Beyazlılar, bir forvet ve 1 de stoper takviyesi yapmak için kolları sıvamıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda ilk olarak golcü hamlesi için düğmeye basan Kara Kartal, dünyaca ünlü Hırvat golcü Mario Mandzukic için harekete geçmişti. 34 yaşındaki golcüyle yaklaşık 2 haftadır yoğun bir görüşme trafiği içinde bulunan yönetim, tecrübeli futbolcuyla yapılan temaslarda önemli bir mesafe kat etti. Sezonun ikinci yarısı için yaklaşık 1 milyon Euro garanti ücret ve şampiyonluk bonusu içeren bir teklifle yıldız ismi ikna etmeye yaklaşan yönetim, kadrosundan oyuncu gönderip hem kontenjan hem de bütçe rahatlığı oluşturarak 1,90’lık süperstarı Kartal yapmak istiyor.

Sergen Yalçın merakla bekliyor

Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Geniş kadronun kimseye zararı olmaz. Mandzukic’le ilgileniyoruz. Şartlar bizim için uygun olursa bu transfer gerçekleşebilir” diyerek bu hamle konusundaki görüşünü bildiren Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, operasyonun tamamlanmasını bekliyor. Başarılı futbolcunun takıma kazandırılması halinde kulübe hem mental hem de psikolojik olarak önemli bir güç katacağını düşünen yöneticiler, “Mario Mandzukic, bizde Zlatan İbrahimovic etkisi yaratır” görüşünde birleşti.

Tam bir şampiyonluk adamı

Hırvat futbolcu Mario Mandzukic, kariyerinde daha önce; Bayern Münih, Atletico Madrid ve Juventus formaları giyip; Bundesliga, La Liga, Serie A şampiyonlukları yaşadı. Şu anda boşta bulunan 34 yaşındaki futbolcunun kariyerinde bir de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunuyor.

Zagreb’de boş durmuyor!

Mario Mandzukic’in, santrfor hattına ek olarak sol açık bölgesinde de başarıyla görev yapması, Beşiktaş’ın bu transferdeki ısrarını artırıyor. Geçen yıla kadar formasını giydiği Juventus’ta 162 maçta 53 kez sol açıkta forma giyen başarılı futbolcu, kalitesini bu alanda da herkese göstermişti. Şu anda Zagreb’de bulunan ve bireysel olarak yaptığı çalışmalarla sezonun ikinci yarısına hazırlanan Mandzukic, Beşiktaş forması giymek için gün sayıyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.