haberkartali.net

“Mandzukic ile ilgileniyoruz.”

06 Ocak 2021 - 22:15
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın 6-0'lık Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası yıldız oyuncu Mandzukic ile ilgilendiklerini açıkladı.

Süper Lig’in 17’nci haftasında Beşiktaş sahasında Çaykur Rizespor’u 6-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın basın toplantısında mücadeleyi değerlendirirken bir de transfer açıklaması yaptı.

“Mandzukic ile ilgileniyoruz”
Transfer konusunda Hırvat golcü Mario Mandzukic ile ilgilendiklerini söyleyen Sergen Yalçın, “Şu anda transferle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Önümüzde net bir şey yok. Şu gitsin, bu gelsin demek doğru değil. Transfer başka bir konu. Olursa iyi olur. Geniş kadronun kimseye zararı olmaz. Mario Mandzukic ile ilgileniyoruz. Şartlar uygun olabilirse olabilir. Net bir şey önümüzde yok” şeklinde konuştu.

Fantastik bir skorun ortaya çıktığını belirten Sergen Yalçın, “Oyun ve skor olarak sahada çok iyi şeyler olduğunu söyleyebilirim. Skor biraz fantastik oldu. Uzun süredir böyle sonuçlar çıkmıyor. Arzuluyduk, inanılmaz baskılar yaptık önde ve rakibi hataya zorladık. Bu baskılar da sonuç verdi. Oyuncularımın performansından memnunum. İyi bir maç izlettiler. İzlerken biz de kenarda zevk aldık. İstek ve arzularından fazlasıyla memnunum. İnşallah böyle devam ederiz” diye konuştu.

“Geniş bir kadro kimseye sıkıntı oluşturmaz”
Transfer döneminde forvet mevkisine transfer yapılıp, yapılmayacağı sorulan Sergen Yalçın, “Böyle bir süreçte hastalık var, devamında oyuncular hasta olabilirler. Daha geniş bir kadro kimseye sıkıntı oluşturmaz. Alabilirsek tabii ki oyuncu istiyoruz. Bu süreçte oyuncuların hepsini kullanıyoruz. Kadromuzu biraz daha güçlendirip geliştirirsek bunun kimseye zarar olmaz” dedi.

“Sezon başından beri antrenmanlarda tartışma bile çıkmadı”
Takımdaki oyuncuların birbirlerini çok sevdiğini ve birbirleri için mücadele ettiğini dile getiren Yalçın, “İyi bir kadromuz var. Karakterli ve kaliteli oyuncularımız var. Birbirlerini çok seviyorlar. Sezon başından beri antrenmanlarda tartışma bile çıkmadı. Birbirlerine o kadar bağlılar ki saha içinde de birbirleri için mücadele ediyorlar. Biz sadece ne yapmaları gerektiğini söylüyoruz. Onlar çaba gösteriyorlar ve kazanıyorlar. Bu galibiyetler onların eseri” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.