haberkartali.net

Mensah, Aboubakar ve Larin üçlüsü tutulamıyor

22 Ocak 2021 - 11:40
Beşiktaş, Fatih Karagümrük’ü farklı yenerek liderliğini sürdürürken; Bernard Mensah, Vincent Aboubakar ve Cyle Larin attıkları gollerle dikkat çekti.

Üç yıldızdan 4 gol
Beşiktaş, Fatih Karagümrük’ü farklı yenerek liderliğini sürdürürken; Bernard Mensah, Vincent Aboubakar ve Cyle Larin attıkları gollerle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda adeta fırtına estirdi. Maçta klas bir plaseyle perdeyi açan Aboubakar ligdeki gol sayısını 10’a yükseltti. Müthiş bir form grafiği yakalayan Cyle Larin ise ligdeki 12. golünü kaydetti. Kanadalı oyuncu son 4 maçta 6 gole ulaştı.

Mensah’tan ilk duble
Bernard Mensah gol suskunluğunu Karagümrük karşısında noktaladı. İkinci yarının başında çok şık bir plaseyle Viviano’yu çaresiz bırakarak topu köşeden ağlarla buluşturan Ganalı yıldız son golünü 4 Aralık’ta Kasımpaşa’yı 3-0 yendikleri maçta atmıştı. Farkı 4’e çıkaran golü de kaydeden Mensah, Süper Lig kariyerinde ilk kez duble yaptı. Ligde 4 gole ulaşan yıldız oyuncu maça damgasını vurdu.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.