haberkartali.net

Mensah için futbolcu + para formülü

01 Temmuz 2020 - 11:51
Beşiktaş Mensah için yeni bir adım atacak. Yönetimin Kayserispor'a 2 milyon avro + 3 genç futbolcu teklif edeceği öne sürüldü.

Beşiktaş Bernard Mensah sevdasından vazgeçmiyor… Yönetim Kayserispor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ganalı star için bir teklif daha yapmaya hazırlanıyor.

Daha önce Mensah için yaptığı birkaç girişimden sonuç alamayan yönetimin Kayserispor’la pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.

3 genç futbolcu teklif edilecek

Beşiktaş‘ın 2 milyon avro para ile birlikte Mertcan, Erdoğan ve Kerim gibi istikbal vaat eden genç oyuncuları da 1 sezonluğuna Kayserispor’a vermeyi teklif edeceği belirlendi.

Sergen Yalçın da onu çok istiyor

Sergen Yalçın’ın da Ganalı starın alınmasını istemesi üzerine yönetimin Mensah’ı bitirmek için tüm hamleleri yapması bekleniyor.

Başkandan açıklama

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı ise Mensah konusunda, “Şu an biz ligde kalma mücadelemize devam ediyoruz. Mensah da şu an Süper Lig’in en önemli oyuncularından biri. Hemen hemen her takımdan, yurt dışından, yurt içinden Mensah’a teklifler var ama bizim ilk hedefimiz ligde kalmak. Bunları daha sonra değerlendireceğiz.” sözlerini kullandı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.