haberkartali.net

Mensah transferinde rakip Galatasaray

21 Temmuz 2020 - 12:10
Galatasaray, bir süredir Beşiktaş’la görüşme halinde olan Kayserisporlu Bernard Mensah için harekete geçiyor.

Galatasaray ve BeşiktaşBernard Mensah transferi için karşı karşıya geliyor. Süper Lig’de kalma mücadelesi veren 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu çok beğenen teknik direktör Fatih Terim, yeni sezonda 8 numaralı pozisyonu kendisine vermeyi istiyor. Bu doğrultuda yönetimden talepte bulunduğu öğrenilen Terim, Belhanda veya Maicon’un satışından gelecek paranın bir bölümünün bu transfere ayrılmasını istiyor. Bu sezon 25 lig maçında 5 gol 7 asistlik performans sergileyen Mensah da Kayserispor’un bir alt lige düşmesi durumunda takımından ayrılmayı düşünüyor. Bir süredir görüştüğü Beşiktaş’ın ise henüz bonservis konusunda Kayseri ile herhangi bir anlaşma yapmadığı öğrenildi.

Kayserispor, geçen yaz Mensah’ın bonservisi için Atletico Madrid’le 3.6 milyon Euro’ya anlaşmış, ancak taksitleri ödeyememişti. Bu nedenle İspanyol kulübü FIFA’ya şikayette bulunurken, Kayseri’nin planı Mensah’ı satarak buradan gelecek parayla Atletico’ya olan borcu kapatmak. Böylece FIFA’daki dosyanın da kapatılması düşünülüyor. Ancak İspanyollar aynı zamanda bir sonraki satışın yüzde 40 hakkına da sahip.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.