haberkartali.net

“Merak etmeyin toparlanacağız”

27 Ağustos 2020 - 10:03
Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, üç gün antrenman yapan futbolcularla Yunanistan deplasmanına çıkmak zorunda olduklarını belirterek “Eksiklerimiz tamamlanınca taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

PAOK’a deplasmanda 3-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi macerasına erken nokta koyan Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın umutlu konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Yunanistan dönüşü yöneticilerle yaptığı sohbette “Sonuçta yeni bir takım oluşuyor. Geçen yıldan 6 önemli oyuncumuz yok. Yeni transferlerimiz 3 günlük çalışma ile sahaya çıktı. Elbette yenilgiye bahane aramam ama ortada bazı gerçekler var. Finansal Fair Play nedeniyle transferde elimiz kolumuz bağlı. Şampiyonlar Ligi’ne katılsaydık rahatlayacaktık ama olmadı. Bundan sonra takımı nasıl daha iyi duruma getireceğiz, buna bakacağız” şeklinde konuştu.

Maçın İtalyan hakeminin de kötü yönetim sergilediğine işaret eden Sergen Yalçın, “Yaptığı hataları herkes gördü. Önyargılıydı. Rakip de sert oynadı. Oyundan atılacak oyuncular vardı ama bir reaksiyon göstermedi. Kimse merak etmesin, toparlanacağız. Artık bu maç geride kaldı. Eksiklerimiz tamamlanınca istediğimiz sistemi en iyi şekilde uygulayarak taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.