haberkartali.net

Murat Şahin: “Ghezzal ve Rosier kolay iş değil”

24 Mayıs 2021 - 10:13
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın’ın yardımcısı Murat Şahin, Rachid Ghezzal ve Valentine Rosier transferinin detaylarını anlattı.

Sergen Yalçın’ın yardımcısı Murat Şahin, Azerbaycan televizyonu CBC Sport’ta Ghezzal ve Rosier transferinin detaylarını anlattı. İki futbolcunun da takımda tutulması için yönetime rapor verdiklerini dile getiren Şahin, “Kiralık oyuncular oldukları için öncelikle kulüpleriyle anlaşmamız gerekiyor. Son gün konuştuğumuzda onlar da kalmak istediklerini söyledi. Tabii bu maddi konuların olduğu bir iş, kolay bir iş gibi gözükmüyor” dedi.

Yeni gençler yolda

Takıma katılan gençlerin oynatılmasının risk olabileceğine dikkat çeken Murat Şahin, “Hem kalecimiz, hem Rıdvan bize bu yıl şampiyonlukta çok ciddi katkı sağladılar. Bundan sonra da inşallah hem onlar için hem de yeni gençlerimiz için iyi bir örnek olurlar. Daha oynayamayan, seneye belki kullanabileceğimiz olanlar da var. Serdar var. Üçüncü kalecimiz Emre de iyi durumda. Kiralık olarak gönderip takip ettiğimiz oyuncular var” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.