haberkartali.net

Nayir: “Umarım bir an önce toparlanırız”

26 Ocak 2020 - 21:21
Umut Nayir, Beşiktaş'ın Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Göztepe'ye 2-1 mağlup olduğu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın forvet oyuncusu Umut Nayir, Göztepe’ye 2-1 mağlup oldukları maç sonrasında yayıncı kuruluşa maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Elazığ civarlarında yaşanan deprem hakkında temennilerini dile getiren Umut Nayir, “Deprem felaketinden dolayı hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Umarım yaralananlar ve zor durumda olanlar bir an önce eski günlerine kavuşurlar bu süreçte hepimiz elinden geleni yapacağız” dedi.

“Sebep bizleriz”

Göztepe maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Nayir, “Göztepe’yle Süper Lig’e çıkan takımdaydım. Çok güzel günler geçirdim. Bu stadı çok beklediler. Umarım Avrupa’ya da katılıp hayal ettikleri başarıları sergilerler. ifadelerini kullandı.

Umut Nayir, maç hakkındaki sözlerini, “Zorlu bir süreçteyiz. Bu duruma sebep olan bizleriz. Umarım bir an önce toparlanıp eski günlerimize döneriz. Birlik olup bunu başarmalıyız.” ifadeleriyle tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.