haberkartali.net

Nazım için yoğun mesai harcanıyor

19 Eylül 2020 - 7:26
Sağ bek transferinde Siyah-Beyazlı kulübün 1 numaralı hedefi olan Antalyaspor’lu Nazım Sangare için yoğun mesai sürüyor.

Siyah-Beyazlı formayla tam 4 sezon başarıyla görev yapmasının ardından Gökhan Gönül’le yolların ayrılması sonrasında yönetim, sağ bek transferinde atağa kalkmıştı. Bu doğrultuda Antalyaspor’un Milli sağ beki Nazım Sangare için girişimlerde bulunan yönetim, bu konudaki temaslarını hızlandırdı.

Kara Kartal’ın oyuncularına ilgisinin olduğunu belirtip iyi bir teklif gelmesi halinde satışa hazır olduklarını söyleyen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’le görüşmelerini sürdüren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transferi yeni haftada bitirmeyi amaçlıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın takımında görmek istediği isimler arasında yer alan Nazım’ın, yeni haftada Siyah- Beyazlı formayı giyeceği düşünülüyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.