haberkartali.net

Necip Uysal, indirim için süre istedi

16 Temmuz 2020 - 10:32
11 yıldır takımda yer alan ve daha önce 550 bin TL’lik ücreti 1.2 milyon Avro’ya çıkarılan 29 yaşındaki futbolcu yönetimden düşünmek için 2 hafta süre istedi.

Beşiktaş bir yandan ücretlerini alamadıkları iddiasıyla takımdan ayrılan oyuncuların şokunu yaşarken diğer yandan futbol takımının maaliyetini düşürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlılarda önceki yönetimler tarafından 550 bin TL olan yıllık maaşı 1 milyon 200 bin Avro’ya çıkarılan Necip Uysal’dan da indirim istendi. Kulüpte yabancı oyuncuların bile bu kadar ücret almadığına değinen siyah beyazlı yöneticiler Ahmet nur çebi başkanlığında yaptıkları toplantı sonrasında Necip Uysal ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

Yönetim Kurulu 1 milyon 200 bin Avro alan Necip Uysal’a yıllık 400 bin Avro verebileceklerini ve kulübün içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle bu kararı aldıklarını açıkladılar. Yıllık garanti ücreti 3’te 2 oranında azalacak olan 29 yaşındaki futbolcu ise rakam konusunda düşünmek istediğini ifade ederek 2 hafta süre istedi. Siyah beyazlılar kulübün alt yapısından yetişen ve yılda yaklaşık 10 milyon TL’ye yakın bir kazanan Necip’in indirime sıcak bakacağına inandıklarını ifade ettiler.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.