haberkartali.net

Necip Uysal kaptanlığı istemedi

06 Aralık 2019 - 9:15
Erzincanspor maçına kaptan olarak çıkan Lens, bantı Necip Uysal'a vermek istedi ancak Necip Uysal bandı takmayı reddetti.

Beşiktaş’ta daha önce kaptanlık yapan ve dün gece sahadaki kadronun en eski isimlerinden biri olan Necip Uysal, sahaya kaptan olarak çıkmadı. Kaptanlık bandını Jeremain Lens taktı. Lens, oyundan alınırken, bandı Necip’e vermek için hamle yaptı. Ancak 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu Lens’in teklifini geri çevirip Umut Nayir’i işaret etti.

Necip Uysal Kırgın

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi takım kaptanları açıklanmış ve bu isimler arasında Necip Uysal yer almamıştı. Geçtiğimiz temmuz ayında Fikret Orman yönetimi tarafından alınan karara göre Burak Yılmaz birinci kaptanlığa getirilmişti. Yılmaz’ın ardından ikinci kaptanlık görevi Atiba’ya, üçüncü kaptanlık ise Gökhan Gönül’e verilmişti. Sezon öncesi açıklanan kaptanlar listesinde adı yer almayan Necip’in, bu durumdan dolayı kırgın olduğu ve bu nedenle dünkü maçta kaptanlık bandını takmadığı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

“Necip Uysal kaptanlığı istemedi” için bir cevap

  1. Deniz dedi ki:

    Neye kırılıyor acaba ?
    BJK forması kutsaldır.
    Nasıl ki son dakika bile oyuna girsen sırf o forma üstünde diye herşeyini vermen gerekiyorsa, kaptanlık bandını da sana uzattıklarında alman gerekiyor. Liste, sıra falan önemli değil.
    Küstüm ben deyip naz yapacaksa, gitsin kız arkadaşına yapsın. Burası Beşiktaş.

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: