haberkartali.net

Nika Ninua Beşiktaş’ta!

24 Haziran 2020 - 11:17
Gürcü basınının gece yarısı servis ettiği habere göre Beşiktaş, Dinamo Tiflis ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan merkez orta saha oyuncusu Nika Ninua ile anlaştı.

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın Dinamo Tiflis’te forma giyen Nika Ninua’nın transferini bitirdiği öne sürüldü.

Gelecek sezon Beşiktaş’ta

Gürcü basını, Beşiktaş’ın Nika Ninua ile anlaştığını duyurdu. Çıkan haberde taraflar arasından karşılıklı anlaşma sağlandığı belirtildi.

Dinamo Tiflis formasıyla gelecek vaat eden bir performans ortaya koyan Nika Ninua, 21 yaşında olmasına rağmen 4 sezondur Dinamo Riflis’in A Takımı’nda forma giyiyor.

Müthiş bir sezon geçirdi

Orta sahanın ortasında forma giyen Ninua Dinamo Tiflis formasıyla 36 maçta 9 gol atıp 8 asist yaparken geçen sezon takımı ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

21 yaşında olmasına rağmen takımının kaptanlığını yapan Ninua’nın sözleşmesi 31.12.2020 tarihinde sona eriyor. Oyuncu geçen sezon Gürcistan Ligi’nde yılın oyuncusu seçilmişti.

Haber Kaynağı: Sporx

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.