haberkartali.net

“Nika Ninua çok şey katar”

29 Haziran 2020 - 9:22
Şota Arveladze, Kartal’ın gündemindeki Nika Ninua’nın performansı ve Beşiktaş'a katacağı şeyler hakkında açıklamalarda bulundu.

Vodafone Park’ta ağırladığı İttifak Holding Konyaspor’u 3-0 yenerek, Şampiyonlar Ligi iddiasını matematiksel olarak sürdüren Beşiktaş’ta, transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Dinamo Tiflis forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Nika Ninua ile uzun süredir görüşme halinde olan siyah-beyazlı yönetimin bu konuda Gürcü teknik direktör Şota Arveladze ile temas kurarak fikrini aldığı ortaya çıktı.

Şota Arveladze’nin, vatandaşı Nika’nın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu kendisiyle iletişim kuran yöneticilere söylediği öğrenildi. Deneyimli teknik adam, genç yetenekle ilgili sorularını da yanıtladı.

Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı Nika Ninua’yı çok potansiyelli bir oyuncu olarak tanımlayan Şota, “Beşiktaş çok iyi bir oyuncuyu takip altına almış. Nika genç olmasına rağmen tecrübeli bir oyuncu gibi riske girmeden oynamayı seviyor. Orta sahada ofansif yönü çok yüksek bir futbolcu. Topu riskli bölgelerden alarak oyunu çok daha farklı yönlere çevirebiliyor. Eğer Beşiktaş Nika’yı alırsa gelecek vadeden çok yetenekli bir ismi kadrosuna katmış olacak” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.