haberkartali.net

N’Koudou: “Taraftarımızla aramızdaki ilişkiyi korumamız lazım”

10 Kasım 2019 - 21:17
Beşiktaş'ın Yukatel Denizlispor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada takımının galibiyet golünü atan N'Koudou, mutlu olduklarını söyledi.

Süper Lig’in on birinci haftasında Beşiktaş‘ın sahasında Yukatel Denizlispor’u Georges-Kevin N’Koudou‘nun golüyle 1-0 mağlup eden maçta gecenin kahramanı yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Beşiktaş taraftarından övgüyle söz eden N’Koudou, “Taraftarlarla çok iyi bir ilişkimiz var, bunu da böyle devam ettirmemiz gerekiyor. Çok samimi bir duyguyla bizi seviyorlar, biz onları temsil ediyoruz. Kazansak da kaybetsek de bize destek veriyorlar. Bu ilişkiyi korumak ve geliştirmek lâzım.” ifadelerini kullandı.

Sakatlık sürecinden de bahseden 24 yaşındaki futbolcu, “1 aydan bu yana oynamıyorum, ciddi bir sakatlık süreciydi. Ben yokken takım iyi bir ivme yakaladı. Elhamdülillah, çok şükür gol attım. İyi bir akşam oldu.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.