haberkartali.net

Nkoudou ve Ruiz dönüyor

29 Ekim 2019 - 8:43
Takımla birlikte çalışan Victor Ruiz’in yanı sıra tedavisi büyük ölçüde tamamlanan Nkoudou, Antalyaspor deplasmanında forma giyebilecek.

Sezon başından beri sakatlık kabusundan yakasını bir türlü kurtaramayan Beşiktaş’ta kara bulutlar yavaş yavaş dağılmaya başladı. Sakatlıkları yüzünden son olarak Galatasaray derbisinin kadrosunda yer almayan Kevin Nkoudou, Victor Ruiz ve Douglas, Antalyaspor’la cumartesi günü deplasmanda oynanacak lig maçında forma giyebilecek.

Adale sakatlığı bulunan Nkoudou dünkü antrenmanda takımdan ayrı özel program uyguladı. Tedavisi büyük ölçüde tamamlanan Fransız yıldızın, Antalya’da takımdaki yerini alabilceği aktarıldı. Antrenman ve maç eksiği nedeniyle Galatasaray maçının kadrosuna alınmayan Victor Ruiz dün takımla birlikte çalıştı. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın savunmada en çok güvendiği isimlerden olan İspanyol stoper de görev verilmesi halinde Antalya’da forma giyebilecek. Ayak bileğindeki sakatlığı düzelmek üzere olan Douglas’ın da zorlu deplasmana yetişebileceği öğrenildi.

Kartal’da golcü oyuncu Burak Yılmaz’ın durumu ise henüz netlik kazanmadı. Ankaragücü maçında kasığından ciddi bir sakatlık geçiren ve bu nedenle Galatasaray derbisinde görev yapamayan Burak’ın tedavisine devam edildiği belirtildi.

Antalyaspor maçına yetiştirilmesi planlanan tecrübeli futbolcunun durumunun perşembe günü belli olacağı ifade edildi. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın tamamen hazır duruma gelmemesi halinde Burak’a forma vermeyi düşünmediği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.